Dags för nya tag!



Nu ska jag snart ta tag i mitt nya liv. Imorgon ska jag, Sarah och Erica på CV och höra oss för lite grann. Så i januari kanske jag äntligen kan börja plugga, igen! Och sen ska det tas tag i träning och motion. Jag tror att jag kommer att må mycket bättre när jag väl ha kommit igång med allt. Känner mig riktigt peppad inför en ny-start!


2009-10-26







Åh, vad du är förbaskat underbar,Johan!




Sådär ja!





Äntligen klart! Här har ni resultatet av min hall make-over. Jag är faktiskt riktigt nöjd med vad vi har åstadkommit här hemma. Nu är det bara kvar att tapetsera lilla rummet, men det får vi ta när vi känner för det. Har nyss kommit hem efter en promenad med Sarah och Neo. Kan säga att den promenaden behövdes! Nu ska jag försöka koka ihop någon slags kött-gryta. Wish me luck!








Äntligen är den min!

Nu händer det mycket här hemma. Vi håller på att göra om lägenheten från tråkigt svart till fint vitt. Lägger upp en bild på tidningsstället som var svart tidigare och på min nya sitt-bänk som jag äntligen fick köpa efter tre veckors tjat. Resten av grejerna är inte klara ännu, men snart så, och då slipper vi kanske leva i kaos.
På återseende!


 

 


Det finns inget dåligt väder?


Där håller jag inte med! Det är inte alls speciellt kul och motiverande att gå ut och gå i spöregn så jag har bestämt mig att skippa det idag. Istället ska jag förbi jobbet och fixa lite papper och fika. Sen bär det av till Bure för att träffa Emelie och Thea vilket ska bli roligt eftersom det var riktigt längesen!

Ha en bra dag!


Tiden flyger förbi!



Jag tycker att veckorna går så frukansvärt fort nu för tiden. Fastän jag är arbetslös och har inte alls så mycket till liv så går det iallafall framåt. Idag har jag varit ute på en långpromenad i det fina och soliga höstvädret med Sarah och lilla Neo, som snart inte är så liten längre. Han växer så det knakar!


I helgen har vi inte så mycket inplanerat förutom lördagen som ska tillbringas i Bure. Jag och Johan har tagit på oss uppgiften att vara barnvakt åt våra två små busfrön Tilde och Liam från tidig morgon till sen kväll eftersom mamma och pappa ska få åka på IKEA utan barn. Dom är så snälla och underbara så det ska nog inte bli något problem alls! Nu ska jag börja förbereda dagens middag som blir köttfärs-paj med fetaost. Tror att det kan bli en hit!







RSS 2.0